09:00 до 18:00

Понеделник до Петък

Бул. "Витоша" 4, ет.1

София, 1000

(+359) 089 9742 432

info@bestplace.bg

Сравенете имоти

Детайли, на които не обръщаме внимание, а трябва

Детайли, на които не обръщаме внимание, а трябва

Детайлите, на които не обръщаме внимание, а трябва

Разтегателен диван

Диванът никога не е по – добро решение за спане от традиционната спалня. Няма причина да се опитвате да спестите място, канапето все пак е предвидено за гости. Събирането и разтягането на леглото всеки ден и некачественият сън са само малка част от проблемите, които идват.

Найлоновите торбички

Едва ли има домакиня, която да не събира найлонови пликчета и торбички. Всички знаем колко са удобни за кошчето за смет. Но един ден това ще доведе до пълна бъркотия в шкафа.

По-добре е да държите торбички в средна по размери кутия и да ограничите броя им до колко може да се поберат в нея.

Кутиите станаха модерни, но да не прекаляваме

Безспорно е удобно да съхранявате нещата в кутии. Въпреки това, често, увлечени по хубавия им дизайн, купуваме твърде много кутии и дори не си спомняме какво има вътре. В резултат на това можете да загубите ценно време, търсейки нещо във всички тях.

Препълнена закачалка в коридора

Във всеки коридор има по нещо – портманто, гардероб, закачалка. Не е приятно обаче с влизането да видиш претрупани дрехи. Затова оставете само една, а другото приберете в гардероба. На самите вас ще ви бъде много по – уютно.

Обувките…също в коридора

Винаги си заслужава да инвестирате в малък шкаф за обувки – подреден, в тон с гардероба, с някоя приятна ваза върху него…. Така ще си гарантирате, че няма да се препъвате всеки път, когато влизате у дома.

Прекалено големи огледала

Огромните огледала в спалните могат да направят една малка стая да изглежда много по-голяма, но и изискват редовно почистване. Ако имате много слънце в стаята, прахът лесно се вижда по огледалата.

Светли тапети

Светлите цветове на тапетите наистина правят мястото да изглежда и да се чувства по-голямо, но всъщност те създават и много проблеми. Светлите стени, особено в зоната, където хората сменят обувки и палта, стават сиви и мръсни и скоро няма да имат този привлекателен вид. Затова изберете миещи се стени или по – тъмен и шарен модел, който да „скрива“ мръсотията.

Телените закачалки

Телените закачалки има голям риск да повредят дрехите. А пък тези, които са и от по – фини тъкани, могат сериозно да се разтегнат. Изберете дървени закачалки, които изглеждат много по-добре, за да избегнете този проблем.

Отворени рафтове

Отворените рафтове в кухнята нашумяха много в тенденциите за обзавеждане. Обаче, отвореното пространство винаги събира много прах, дори и домакинята да минава всеки ден с прахосмукачката и парцала.

Най-добрият вариант за кухнята са затворените шкафове. Шкафове с врати с ярки цветове изглеждат страхотно и правят мястото да изглежда по-голямо.

Голямо огледало в банята

Голямо огледало в банята, което започва точно над мивката, бързо се покрива с водни петна. И не е много удобно да се налага да почиствате огледала няколко пъти на ден. Банята ще изглежда разхвърляна и неприветлива.

Източник: по материали от idei.bg

Подобни публикации

Аристократична София: къщата на д-р Хараламби Сърмаджиев

Едва ли има човек, който да се е разхождал в района на...

Продължете да четете

Спалня под звездите или защо мансардата може да бъде вълшебна

Мансардните помещения в много къщи или апартаменти...

Продължете да четете

Великденска украса за дома

Великден е само след няколко дни! Тази година със...

Продължете да четете

Присъединете се към дискусията