09:00 до 18:00

Понеделник до Петък

Бул. "Витоша" 4, ет.1

София, 1000

(+359) 089 9742 432

info@bestplace.bg

Сравенете имоти

Есенно: да преобразим дома си в цветни багри

Есенно: да преобразим дома си в цветни багри

Есента е времето да преобразим дома си в цветни багри.

Да се аранжира есенна декорация в дома не е никак трудна задача. Достатъчно е само да съчетаете няколко листа, клонки и шишарки по естетически издържан начин. Ще се изненадате какви шедьоври и красоти могат да се получат.

Венци, поставки за чаши и гирлянди са само част от интересните идеи за есенна декорация за дома, които можете да използвате. Всяка повърхност в дома ви е достойна да бъде наградена с подобна украса за есента.

Възползвайте се от ефекта на тиквите, те не са украса само за католическия празник Хелоуин. Тиквите продължават да бъдат един от символите на есента. Съчетайте ги с други есенни нещица – листа, шишарки, кошница с плодове.

Присъствието на камина в домашното пространство безспорно дарява с уют, спокойствие и сигурност, от които толкова много имаме нужда през есента и зимата. Можете да добавите и разнообразна декорация от гирлянда, направена от листа около нея или други предмети за сезона. Понеже почти винаги камината се явява фокусна точка, бъдете стратези – там най-бързо и лесно се забелязват всички украшения.

Развихрете фантазията си, достатъчно е да излезете на двора или в парка – пълно е с цветове, багри и живот. Есенната декорация вкъщи може да направите и само с малко есенни листа, паднали кестени, няколко шишарки. Да не забравяме, че домашните сладка, които баба така обича да слага за зимата, също могат да се превърнат в украса, необходимо е едно симпатично бурканче, панделка, кошничка с листа или плодове и уютът е създаден.

Свещите също са елемент на украса, който не бива да бъде подценяван. В съчетание с дървен мотив и няколко кестена, те ще внесат топлина и нотка аристократичност в дома ви.

 

Подобни публикации

Софийски аристократични къщи: домът на Георги Лазаров

Неделя е ден за разтуха, раздумка и разбира се - за...

Продължете да четете

Гардеробът в спалнята-нужен и практичен

Всеки човек се нуждае от пространство, за да живее...

Продължете да четете

Пердета или щори? Всичко зависи от вкуса

Този избор обикновено идва на метри преди финала на...

Продължете да четете

Присъединете се към дискусията