09:00 до 18:00

Понеделник до Петък

Бул. "Витоша" 4, ет.1

София, 1000

(+359) 089 9742 432

info@bestplace.bg

Сравенете имоти

Есенно: да преобразим дома си в цветни багри

Есенно: да преобразим дома си в цветни багри

Есента е времето да преобразим дома си в цветни багри.

Да се аранжира есенна декорация в дома не е никак трудна задача. Достатъчно е само да съчетаете няколко листа, клонки и шишарки по естетически издържан начин. Ще се изненадате какви шедьоври и красоти могат да се получат.

Венци, поставки за чаши и гирлянди са само част от интересните идеи за есенна декорация за дома, които можете да използвате. Всяка повърхност в дома ви е достойна да бъде наградена с подобна украса за есента.

Възползвайте се от ефекта на тиквите, те не са украса само за католическия празник Хелоуин. Тиквите продължават да бъдат един от символите на есента. Съчетайте ги с други есенни нещица – листа, шишарки, кошница с плодове.

Присъствието на камина в домашното пространство безспорно дарява с уют, спокойствие и сигурност, от които толкова много имаме нужда през есента и зимата. Можете да добавите и разнообразна декорация от гирлянда, направена от листа около нея или други предмети за сезона. Понеже почти винаги камината се явява фокусна точка, бъдете стратези – там най-бързо и лесно се забелязват всички украшения.

Развихрете фантазията си, достатъчно е да излезете на двора или в парка – пълно е с цветове, багри и живот. Есенната декорация вкъщи може да направите и само с малко есенни листа, паднали кестени, няколко шишарки. Да не забравяме, че домашните сладка, които баба така обича да слага за зимата, също могат да се превърнат в украса, необходимо е едно симпатично бурканче, панделка, кошничка с листа или плодове и уютът е създаден.

Свещите също са елемент на украса, който не бива да бъде подценяван. В съчетание с дървен мотив и няколко кестена, те ще внесат топлина и нотка аристократичност в дома ви.

 

Подобни публикации

Ще се влюбите в мансардата

Ако сте решили да преобразите мансардата си, вие...

Продължете да четете

Да посрещнем Коледа в естествена премяна

Автор: Сибила Калафатова, интериорен дизайнер За мен...

Продължете да четете

Геометрия + цвят = нов интериорен облик

Автор: Сибила Калафатова, интериорен дизайнер Какво...

Продължете да четете

Присъединете се към дискусията