09:00 до 18:00

Понеделник до Петък

Бул. "Витоша" 4, ет.1

София, 1000

(+359) 089 9742 432

info@bestplace.bg

Сравенете имоти

Започнете деня с усмивка

Започнете деня с усмивка

Всички сме чували за важността на усмивката всеки ден. Дори неискрена усмивка може да има положително въздействие върху настроението на човека. Според различни проучвания хората, които се усмихват, имат по-нисък пулс от тези, които са с неутрален израз на лицето.

Но не е нужно да се усмихвате насила, за да бъдете в добро настроение всеки ден. Защото има малки стъпки, които да предприемете, за да да направите деня си по-хубав.

  1. Започнете деня си с досег до природата.

Проучванията  са установили, че излагането на слънчева светлина естествено повишава настроението на човек, така че след ставане отворете широко прозореца или излезте на терасата. Хубавото време няма как да не предизвика усмивка на лицето ви.

 

  1. 2. Раздвижете се.

Станете само половин час по-рано, за да направите няколко стречинг упражнения или лека гимнастика. Ендорфините, освободени чрез упражнения, могат веднага да повдигнат настроението. Ако нямате време за фитнес, заменете стълбите с асансьора или идете пеша до близкия магазин.

 

  1. Изпийте чаша хубаво кафе

На път за офиса, докато зареждате колата в бензиностанция, изпийте чаша хубаво кафе в Drive cafe и си подарете миг удоволствие с традиционен италиански вкус.

 

Drive cafe произхожда от една от най-старите пекарни в Италия и тайната на превъзходния му вкус се крие както в рецептата, така и в специфичния метод на приготвяне. Комбинацията от сладки нотки на арабика и интензивен аромат на робуста в идеален баланс придава на кафето мек и в същото време плътен вкус. Богатият му аромат се дължи на уникалния метод на приготвяне, при който всеки сорт се изпича отделно при оптимална температура. Следвайки тази традиционна процедура, се получава автентичен бленд с плътна субстанция и силен аромат, който ще събуди всички сетива.

Независимо дали сте почитател на силно и ароматно еспресо или по-скоро предпочитате топлия и мек вкус на капучино, Drive café ще се превърне в любимото място за отбивка не само преди офиса, но по време на всяко Ваше пътуване.

  1. Слушайте музика.

Ако шофирате на работа всеки ден, вероятно мислите за радиото на автомобила си като фонова музика. Всъщност то може да бъде чудесен начин да се подготвите за деня. Създайте плейлист с любимата си музика и се наслаждавайте.

  1. Кажете на семейството си, че го обичате.

Често забравяме за това, колко важни са хората около нас. Но само с две думи може да направим деня им по – хубав, да ги накараме да чувстват по-сигурни, а вие ще знаете, че има толкова хубави неща в живота.

 

 

Подобни публикации

Изненади в кухнята: специалитетът на Люксембург

Националната кухня на Люксембург събира в себе си...

Продължете да четете

Бананови кексчета с шоколад

Една вкусна рецепта за почивните дни, бърза и лесна....

Продължете да четете

Чист и ароматен дом без токсини

Чист и ухаещ дом, изпълнен със светлина и уют. Всеки...

Продължете да четете

Присъединете се към дискусията