09:00 до 18:00

Понеделник до Петък

Бул. "Витоша" 4, ет.1

София, 1000

(+359) 089 9742 432

info@bestplace.bg

Сравенете имоти

Идеи за преобразяване на дома за зимата

Идеи за преобразяване на дома за зимата

За разлика от лятото, когато се стремим да имаме по-малко натрупани неща в къщи и да имаме повече пространство и въздух в горещините, през зимата сякаш ни се ще да се позавием и позатрупаме с какво ли не, само и само да ни е по-топличко и уютно и да се сгушим някъде.

Днес сме ви подготвили идеи как да направите дома си по-уютен и приятен за живот през зимата. Понякога с минимални промени, може да се създаде доста приятна атмосфера, в която да прекарвате дните и вечерите си у дома. Както обичаме да казваме, нашият дом е нашата крепост, затова нека да си го направим уютен за живот през студените дни.

Топли пантофи

През зимата прибирайки се в къщи с премръзнали крака на всеки му се ще да получи малко топлина. След горещият душ е много приятно да обуеш едни топли пантофи. Затова не чакайте, а купете за цялото семейство по един чифт и ги наредете на подходящото място в антрето.

Килимчета и постелки

Не всеки обича да покрива пода с килими, но винаги има места у дома, които са със студен под и развалят уюта ни. Можете да поставите малки декоративни килимчета (постелки) там където е много студена настилката, където често играят децата или на местата, на които се разхождате често боси.

Спално бельо

През лятото може и да са подходящи чаршафи от сатен, коприна и лен, но за зимата ви предлагаме да заложите на топло спално бельо от мек памучен бархет. Гарантираме ви, че ще бързате да се сгушите на топличко и мекичко в леглото. Бархетът ще създаде необходимия ви комфорт през зимата и ще ви бъде меко, топло и удобно в леглото.

Пухкави и меки декоративни възглавнички

Добавете ги из целият дом, на дивана, на меката мебел в кухнята. Навсякъде където позволява интериора ви. Те ще създадат цвят, настроение и ще добавят щипка уют у дома.

Покрийте дивана

Поставете някое пухкаво и мекичко шалте, покривка, кувертюра на любимия диван, върху който обичате да се излежавате след уморителен ден. Освен че ще запазите за по-дълго добрия му вид, ще ви бъде и по-мекичко и уютно в комбинация с възглавничките, за които писахме по-горе.

И разбира се, да не забравяме негово величество Ароматът. Няколко красиво подбрани свещи с деликатен аромат ще създадат допълнително приятно усещане у дома.

По материали от 1001idei.com.

Подобни публикации

Сложете в дома или офиса си тези растения

Растенията в дома винаги му придават повече уют....

Продължете да четете

Полезната храна е важна съставка на добре организирания дом

Днес няма да си говорим за организиране на спалнята,...

Продължете да четете

Предимствата на двулицевия матрак

Матракът е може би най-използваната вещ в дома и ние...

Продължете да четете

Присъединете се към дискусията