09:00 до 18:00

Понеделник до Петък

Бул. "Витоша" 4, ет.1

София, 1000

(+359) 089 9742 432

info@bestplace.bg

Сравенете имоти

Интериорни детайли в традиционен дом

Интериорни детайли в традиционен дом

Интериорният дизайн в едно жилище разкрива индивидуалността на собствениците и щипка от техния характер.

Maistorplus показва малък апартамент с няколко обособени стаи, всяка от които – с впечатляващи интериорни детайли и идеи.

На първо място ни представя дневната с компактен холов ъгъл, който се явява и централно място на стаята. Масичката за кафе пред него е с нестандартна форма, което придава оригиналност на изгледа. Над дивана имаме закачена картина, наподобяваща гоблен, с ретро рамка. Лампата също е интерес детайл – наподобява оръжия от междузвездни войни. Най – забележителният елемент в тази стая обаче безспорно е библиотеката, която е разположена на цялата стена на френския прозорец и го обгражда като рамка. Книгите са подредени по томове и по цвят. Библиотеката винаги внася уют и доза аристократизъм в един дом.

Продължаваме към спретната кухня в светли тонове.

Кухнята е малка, бяла и добре подредена. Акцентите са под формата на сини столчета, обикалящи квадратната дървена трапезна маса, и иноксов двукрил хладилник. Шкафовете са бели и разположени навсякъде из кухнята, за да осигурят повече пространство за съхранение. Ъгълчето за готвене е с четири котлона и голям бял абсорбатор. Намерено е място и за симпатични буркани с подправки и достатъчно кухненска посуда. Долу, в ляво от абсорбатора са подредени електрическа кана и кафе – машина като най – използваните уреди.

Спалнята също не е с особено големи размери. По тази причина в нея откриваме най – необходимото: голямо удобно легло с две нощни шкафчета. Покривката на леглото е решена в черно – бяло каре, а допълнителен комфорт създават възглавнички върху него. Впечатляваща е декорацията, която макар в минимално количество, носи доза артистичност в интериора. Двете шкафчета се различават едно от друго, като това вляво е изцяло от дърво в натурални преливащи нюанси, декорирано с медна саксия и бяла мраморна ваза със сухи клонки, в компанията на малка свещ. Дясното шкафче има дървени крачета и бял плот, върху който е поставена медна нощна лампа. Картината над леглото в бели и черни нюанси се връзва чудесно с интериорната концепция, а симпатичното огледало с кръгла орнаментирана рамка загатва част от отсрещната стена.

Подобни публикации

Ще се влюбите в мансардата

Ако сте решили да преобразите мансардата си, вие...

Продължете да четете

Да посрещнем Коледа в естествена премяна

Автор: Сибила Калафатова, интериорен дизайнер За мен...

Продължете да четете

Геометрия + цвят = нов интериорен облик

Автор: Сибила Калафатова, интериорен дизайнер Какво...

Продължете да четете

Присъединете се към дискусията