09:00 до 18:00

Понеделник до Петък

Бул. "Витоша" 4, ет.1

София, 1000

(+359) 089 9742 432

info@bestplace.bg

Сравенете имоти

Приказка за Нова година

Приказка за Нова година

Автор: Сибила Калафатова, интериорен дизайнер

Безброй звездички светнаха на Бъдни вечер, за да озарят така любимото на всички християни Рождество Христово. Сред тях от небето грееха и усмивките на нашите близки, които светеха много по – силно от всяка друга нощ, за да напомнят, че трябва да сме по – сплотени и винаги заедно докато имаме тази възможност.

Стрелките на часовника отброяваха всеки един дъх и всяка една емоция през изминалата година. Не беше обикновено тиктакане, а красива разходка през лента със спомени, запечатани не от фотоапарата, а от сърцата ни. Тази разходка не беше просто визуално намигване, понякога се чуваха шепоти… това бяха скъпоценни за нас думички, изречени от любими хора. Те щяха да са живи колкото им позволим… докато ги пазим в сърцата и спомените си.

Като забързан тропот на бързия влак пристига новогодишната нощ и спира на гара 2019 за последен път. Всеки от пътниците тихичко се сбогува с нея и и благодари за всяко добро чувство, за всяка една близост, за всяка история, която гара 2019 приюти с охота. Дори и за болката, която ще превърнем в добър урок. След това леко помахване към гара 2019 останалите пътници във влака с обнадежден поглед и заредени с повече истина и любов се отправиха към новата гара – 2020.

А аз грабвам цветната палитра и на абсолютно чистото платно смело започвам да слагам цветове. Нека да има от всеки и на вашето платно. Ще сложа цвят за честност, за искреност, за чувствителност, за съпричастност, за близост, за щастие, за усмивки, за късмет, за мечти и мнооого цвят за любов. Оставям на вас само да ги композирате и да създадете вашият шедьовър!

Честита Нова 2020 година, изпълнете всеки миг от нея със смисъл и съдържание! Направете я вълшебна и незабравима!

Подобни публикации

Да си изберем картини за дома

Декорация за стена с картини Именно картините са...

Продължете да четете

Приказните истории на старите софийски къщи

660 са историите на знатните български фамилии на...

Продължете да четете

Диванът в хола – при нас е до стената, а в Западна Европа по средата на стаята

Когато обзавеждаме дома си, най – вече хола, често...

Продължете да четете

Присъединете се към дискусията