09:00 до 18:00

Понеделник до Петък

Бул. "Витоша" 4, ет.1

София, 1000

(+359) 089 9742 432

info@bestplace.bg

Сравенете имоти

Стил и топлина в малко едностайно жилище

Стил и топлина в малко едностайно жилище

Когато търсим дом, едва ли някой от нас си представя да закупи еднопространствен апартамент. Дори и човек да живее сам в някакъв етап от живота си, почти винаги инвестира поне в двустаен апартамент.

Но все пак еднопространственото жилище има своите предимства, особено, ако си жител на голям град.

Защо?

  • кухненският бокс в новото строителство така или иначе вече е неразделна част от всекидневната и хола; дали ще отделите спален кът с параван или зелена стена (ако квадратурата позволява), или ще ползвате удобен за сън диван, мястото няма да се намали  кой знае колко;
  • ако сте в голям град, то подобна инвестиция, особено, ако е близо до комуникационно-транспортни връзки, ще се възвърне. Малкото, добре планирано и устроено жилище винаги е предпочитано от млади хора, които учат или работят, или и двете заедно в столицата например.
  • дори и самите вие да не ползвате жилището, един ден може да го ползва детето на семейството, ако не предпочетете гореописания вариант.
  • малкото, но елегантно обзаведено и практично разпределено пространство съдържа една нотка кокетност, една искра романтика и един аспект на удобство, особено за младостта.
  • категорично е подходяща инвестицията в едностаен апартамент, ако той се намира на морето; през лятото няма да остане празен :).

По – долу ви предлагаме няколко снимки на еднопространствено жилище. Насладете им се и не забравяйте, че Best Place е на линия за вашият мечтан дом!

Снимки: combo.bg, 1kam1.com, www.moyatdom.com, dizainall.com, grandecor.bg, moderendom.net

Подобни публикации

Говорихме си за жълто…Защото е прекрасно

Топлите дни, особено съчетани с отпуск, провокират...

Продължете да четете

Оползотворяване на панелната тераса

Често в панелните апартаменти терасите се усвояват...

Продължете да четете

Продажбите на имоти се възстановяват през юни

Активността при покупко-продажбите на недвижими...

Продължете да четете

Присъединете се към дискусията