09:00 до 18:00

Понеделник до Петък

Бул. "Витоша" 4, ет.1

София, 1000

(+359) 089 9742 432

info@bestplace.bg

Сравенете имоти

Френските прозорци-красота и стил

Френските прозорци-красота и стил

Френските прозорци са големи стъклени конструкции, които заемат пространството от пода до тавана. Техният замисъл е да осигуряват достатъчно навлизаща светлина в помещенията и същевременно да дават панорамен изглед на пространството, в което са монтирани. Техните вариации и модели са почти безкрайни и могат да бъдат с алуминиева, PVC или дървена дограма, както и с цялостни стъклени панели без рамки. Дизайнът им се подобрява непрекъснато, като класическите френски прозорци са с правоъгълна форма, но могат да бъдат оформени и като арка. Съществуват модели с различни механизми на отваряне и затваряне, което ги прави универсално решение за всеки дом или офис.

Разбира се френските прозорци придават на всеки външен и вътрешен дизайн лукс и изтънченост. Широката гама от дизайни, използването на съвременни материали и разнообразието от цветове позволяват те да намерят място във всяко помещение и за всеки стил. За тях няма ограничения, а тяхното монтиране превръща дома или офиса в красиво и просторно място.

Изборът на френски прозорци за една стая или за целия дом е избор на повече простор и голяма доза лукс. Ако избираме да сложим френски прозорци само в една част на жилището си, най – добре това да бъде дневната. Особено подходящо би било, ако става въпрос за къща и от дневния тракт се излиза на веранда или в градината. За апартамент важи същото правило – дневната с трапезария е страхотно съчетание с френски прозорец и тераса.

Ако имате възможност – не се колебайте да изберете френски прозорци.

Подобни публикации

Модерни тенденции в интериора за 2021 г.

Сега е онова време от годината, в което започваме да се...

Продължете да четете

Експериментирайте с тавана, въображението помага

Няма нищо лошо в белия таван - това е класика, която се...

Продължете да четете

Дизайнерски трикове за по-красива стая

Когато интериорната концепция за вашия дом вече е...

Продължете да четете

Присъединете се към дискусията